MR. M.A. Breewel-Witteveen

Maaike Breewel-Witteveen is geboren in 1973 en opgegroeid in de regio Utrecht. Tevens heeft zij een periode in de Verenigde Staten gewoond. Na het doorlopen van het VWO heeft zij in Leiden haar rechtenopleiding gevolgd.

Maaike Breewel is afgestudeerd in de richtingen civiel recht en Europees recht, met de nadruk op het arbeidsrecht.

In 1997 is Maaike Breewel gaan werken bij de FNV als jurist en vervolgens bij het Bureau Rechtshulp, alwaar ook de nadruk van de werkzaamheden heeft gelegen op het terrein van het arbeidsrecht. In 2002 is zij toegetreden tot de advocatuur in de regio Roosendaal. Van 1 juli 2007 tot 1 maart 2022 heeft mr. Breewel zich als zelfstandig advocaat gevestigd in Roosendaal. Na verhuizing houdt zij vanaf 1 maart 2022 kantoor te Bergen op Zoom.

Vanaf het moment dat Maaike Breewel zich als advocaat in Roosendaal heeft gevestigd, heeft zij zich met name bezig gehouden op de rechtsterreinen personen- en familierecht en arbeidsrecht en daarin de kennis verder te hebben uitgebreid door het volgen van diverse specialisatieopleidingen. Als laatste heeft zij in 2018 de specialisatieopleiding erfrecht gevolgd, ter verdere uitbreiding van de familierechtelijke dienstverlening.

In dat kader is Maaike Breewel is lid van diverse specialisatieverenigingen, te weten:

– Vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS)
– Vereniging van Psychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten Nederland (vPAN)

Binnen de praktijk komen op het terrein van het familierecht ook internationaalrechtelijke aspecten aan de orde komen. In dat kader verdient het aanbeveling dat Maaike Breewel cliënten ook in het Engels te woord kan staan.


Zuidzijde Haven 39a
| 4611 HC Bergen op Zoom | t. 0165 – 560 704 | info@breeweladvocatuur.nl
© 2022 Breewel Advocatuur | DISCLAIMER | PRIVACY STATEMENT